Kuinka paljon lainaa voi saada?

Vippivertailut.fi-sivujen kautta voit hakea lainaa aina 50 000 € asti. Löydät pienemmät lainat Pikalaina vertailu sivuiltamme, jossa vertailussa on alle 2000€ lainat. Alta löydät kaikki lainat, joita sivustomme vertailee. Voit tutustua tarkemmin eri lainapalveluihin klikkaamalla lainanantajan logoa.

Loans comparison sample site

Lainakäyttöneuvoja:

www.martat.fi
www.takuu-saatio.fi
Mikäli olet etsimässä lainaa, olet päätynyt oikeaan paikkaan. Vertailussa on eri lainapalveluita, jotka voit asettaa kätevästi korkovertailuun. Päivitämme lainataulukkoa aina kun lainapalvelut muuttavat hintojaan. Sivustomme avulla saat myös hyödyllisiä lainavinkkejä ja mikä tärkeintä: löydät lainan joka sopii juuri sinulle.

Lainaa ilman vakuuksia

Laina- sivustolla löydät Suomen kattavimman listan lainapalveluista, joista voit saada lainaa ilman vakuuksia. Löydä laina nopeasti ja tee palvelumme kautta lainahakemus. Muista että kaikkien lainapalveluiden lainahakemukset ovat kuluttajille maksuttomia.

Lainaa netistä ilman kuluja

Saako lainaa netistä ilman kuluja? Laina ei ole ilmainen, se voi olla koroton mutta harvoin ilman mitään kuluja. Kun haet lainaa, ole tarkkana nissä palveluissa, jotka lupaavat lainaa täysin ilman kuluja. Netistä löytyy useita lainapalveluita, jotka mainosten mukaan lupaavat lainaa täysin ilmaiseksi.

Vertaa eri lainoja laina-vertailu taulukolla

Sivujemme eri osioissa on useampia lainavertailuja, joista näet nopeasti kaikkien lainapalveluiden hintaerot. Näytämme laina-määrän, laina-ajan sekä laina-koron jonka avulla voit kategorisoida haluamasi lainan. Esimerkiksi jos etsit suurempaa lainaa, voit laittaa taulukon summan mukaiseen järjestykseen. Lainapalveluiden lisäksi näet lainalaskelmat kyseisille palveluille. Lainojen vertailu on aina hyödyllistä ja voit selvästi säästää kuluissa kun vertailet ennen lainan hakemista.

Lainaa nopeasti sivujemma kautta

Etusivuilla on sivustomme suosituimmat lainapaikat, joista voit hakea lainaa nopeasti. Löydät lainavertailuista yli 30 luotettavaa lainapalvelua sekä kattavan lainavertailun. Autamme lainanottajia löytämään sopivan lainan ja lainan tarjoajan. Autamme lainan kilpailuttamisessa siten, että voit etsiä lainakoron mukaan sopivimman lainatarjoajan. Pikalainat edustavat yleensä palveluita joista saa lainaa nopeasti. Näistä palveluista saat lainan heti tilille, kunhan se on ensin palvelussa myönnetty. Nykyään voit myöskin saada lainaa nopeasti muista lainapalveluista. Muista että kun tarvitset lainan heti, verkosta haettu laina myönnetään yleensä nopeasti riippumatta siitä onko kyse pikalainasta tai isommasta lainasta, vaikka tarvitset lainaa nopeasti, mutta sinulla on mahdollisuus odottaa päivä tai pari, voit säästää kuluissa huomattavasti hakemalla edullisempaa ja käytännöllisempää lainaa. Pikalainoilla rahoitetaan yleensä yllättäviä menoja. Mikäli sinulla on tarvetta pikalainalle voit tutustua pikalaina -vertailuumme.

Mistä saan edullista lainaa.

Kaikkihan haluamme mieluiten mahdollisimman edullista lainaa? Lainataulukon avulla voit löytää lainaa edullisesti. Lainavertailu on tarkoitettu eri lainatarpeiden löytämiseen. Mikäli tarvitset edullista lainaa, vertaile mistä saat lainaa pienimmällä korolla. Voit löytää edullista lainaa aina 50.000 euroon asti. Suurin osa lainapalveluista jotka esittelemme, myöntävät edullista lainaa. Sinun tulee itse määrittää mitä edullinen laina tarkoittaa sinulle. Vertailemalla voit löytää lainaa edullisesti joissa nimelliskorko alkaa 5%.